10 valentines ideer til kjærester og singleI år faller Morsdag, Valentines og fastelaven på samme søndag og det sies at alle gode ting er 3. Dette er en begivenhet i seg selv og feires med kjærlighet, boller og gaver. Denne søndagen er en fin mulighet til å sette av tid til å hedre kjærligheten. Den er ikke forbeholdt kun kjærester, ektefeller og samboere, kjærligheten er for alle! Vi er inne i en spesiell tid hvor det er ekstra viktig å vise at man bryr seg om hverandre. Vi oppfordrer deg til å spre kjærlighet til de rundt deg og vi gir tips til hvordan. Vi fokuserer på valentines day, men du kan tilpasse ideene slik at de passer til deg.


Det er viktig for oss i DLuX event å spre glede. Dette er vår drivkraft og noe vi vil oppfordre alle til å gjøre. Men det er ikke alltid så lett å vite hvordan. Her kommer våre 10 Valentines ideer til kjærester og single.Valentines for kjærester

Ideene under er perfekt for de som skal feire dagen med sin kjære. Dersom du er singel er det flere forslag litt lengre ned på ting du kan gjøre for andre enn en partner.


  1. Krukke med Date-ideer: Dekorer en fin krukke akkurat slik du ønsker. Skriv for eksempel “Date” på fremsiden og lag noen fine hjerter på. La kreativiteten blomstre! Deretter kan du skrive ned dine beste date ideer på forskjellige lapper, klippe de opp og putte de i krukken. Gi denne i gave til din elskede til Valentines Day. Du kan gi den i gave på søndag også kan kjæresten din velge en lapp som bestemmer hva dere skal gjøre på valentines.

  2. Kurv med fine ord: Dekorer en krukke eller bruk en liten kurv som du kan ha lapper med fine ord i. Du kan skrive akkurat det du vil på lappene, men det er alltid hyggelig med noen fine ord, noen oppmuntrende ordtak, eller noen fine minner å se tilbake på.

  3. Skriv et kjærlighetsbrev: Uansett hvor klissete det høres ut, så er det utrolig romantisk og en litt nostalgisk ånd over det å få et brev. Gjør litt ekstra ut av det ved å legge ved et gammelt bilde eller tegne et bilde som kan legges ved. Det er alltid hyggelig å høre hva man setter pris på, eller hvorfor man falt for hverandre.

  4. Gavekort på personlige tjenester: Gavekort på massasje, middag, eller en tur er noe man virkelig setter pris på når man først bruker det. Hvor deilig er det ikke å få en massasje uten noe om og men.

  5. Kosekort: Litt som et gavekort, men gjelder kun for kos. Kosekortet trumfer alt, det vil si ingen unnskyldninger. Dette er perfekt dersom man har en kjæreste som er glad i kos, men ofte ikke får nok.

Tips: Hvis du har liten tid til å ordne istand til Valentines kan du sjekke ut de unike gavene i vår nettbutikk som det er lagt mye kjærlighet i. Se vårt utvalgValentines for de single

Noen av oss er single, men det betyr ikke at man ikke kan feire kjærligheten. Det er fortsatt fint å gjøre noe for en venninne, en nabo, eller en i slekta. Her får du noen ideer som er litt mindre klissete:


  1. Verdikupong: Her kan du velge hva du vil gi kupong på, men noen ideer kan være middag, café, jentekveld eller kino. Du kan sette utløpsdato på verdikupongen slik at du sørger for at den blir brukt innen en periode. Det kan også være på en valgfri aktivitet som du som gir kupongen må være med på uansett om du har lyst eller ikke.

  2. Skriv et fint kort: Skriv et fint kort med noen oppmuntrende ord. Det er alltid hyggelig med en liten oppmerksomhet, du kan feks skrive fra en hemmelig beundrer dersom det er en du har et lite øye til. Du kan også legge til noe mer som litt sjokolade eller en blomst.

  3. Bilder: Skriv ut noen fine bilder av deg og den du ønsker å gi til. Lag en minnebok eller lag et kort å ha til. Det kan være fint å se tilbake på gode minner i slike tider.

  4. Jente/spakveld: Inviter et par venninner til en jentekveld med en film, litt snacks, og noe i glasset. Dette er noe som er veldig hyggelig, men man ikke gjør så ofte. Husk 1 meter ;) Dere kan også ha en spa kveld, der alle tar med sin egen ansiktsmaske.

  5. Ta en Facetime runde: Sett av noen timer til å ringe rundt til de du er glad i og spør hvordan de har det. Dette er noe som er så viktig i denne perioden. Noen har det tyngre enn andre og det hjelper når man føler at noen bryr seg og vil høre hvordan man har det. Dette er en utrolig fin ting å gjøre for deg selv og de rundt deg.


Vi oppfordrer deg til å bruke 2021 på å bli litt flinkere til å vise at du bryr deg om de du er glad i. Enten det er å plukke opp telefonen, send en melding eller bare invitert de med på en gåtur. Perioden vi er inne i kan være utrolig vanskelig for noen, derfor er det ekstra viktig å vise at vi er her for de rundt oss.


Vi har unike gaver i vår nettbutikk til valentines som det er lagt mye kjærlighet i. Tenk å motta noe så fint! Se vårt utvalg66 visninger0 kommentarer