Om oss 

DLuXevent ble lansert i starten av 2019.

Grunderen bak bedriften brenner for kreativ underholdning og god service.

Hun heter Lill Merete Nilsen og har jobbet som kreativ eventkoordinator i 10 år. Hun vet hva hun driver med og legger virkelig sjela si i jobben hun gjør.

Etter å ha drevet eventer for andre i mange år følte hun seg klar for å starte for seg selv.

Hun ville satse litt mer på private arrangementer fra bursdager til bryllup,

samt festligheter og teambuilding for små til mellomstore bedrifter.

Det har vist seg å være en suksess og flere for øynene opp for den veldig blide damen med blomster i håret. 

Finn Daniel Larsen som er mannen hennes har valgt å slenge seg på. 

Han hjelper til med det grafiske og utvikling av nettside, back office og morsomme aktiviteter for firmaarrangementer. Han har også fått sansen for Ballong dekor av alle slag. 

Etter at Lill Merete har drevet DLuX i underkant av ett år ble datteren,

Sandra Emilie Nilsen med i familiebedriften. Hun hjelper til med alt ekstra arbeid, som utvikling av nettside og tekst.

Lill & Finn
Lill & Finn

press to zoom
Vertinne
Vertinne

press to zoom
Kundeundersøkelse
Kundeundersøkelse

press to zoom
Lill & Finn
Lill & Finn

press to zoom
1/21
  • Svart Linkedin Ikon
  • Instagram

Lill Merete

Lill Merete er en energisk og lidenskapelig dame med godt humør som hun liker å spre rundt seg. Hun er opprinnelig fra Tønsberg, men valgte å flytte til Sandefjord for 7 år siden etter at hun møtte Finn i Las Vegas. Hun er tidligere sydame og designer som kom godt med da hun startet i showbiz.

Dama har en formidabel organiseringsevne som gjør at hun kan ha mange baller i lufta samtidig og har en unik kontroll slik at alle faller dit de skal.

Etter mange år som scenograf og kostymedesigner gikk hun over til eventbransjen. Lill Merete er opptatt av å ta vare på venner og familie rundt seg og er i tillegg et skikkelig arbeidsjern. 

Finn Daniel er den ekte sandefjordingen i familien da han er født og oppvokst her. Han er en rolig og avslappet mann som sjarmerte seg inn i livet til Lill Merete. Han er utrolig interessert og flink med tekniske duppedingser som har gjort hjemmet vårt hyper teknisk. Med kodebrikke til inngangsdøra og app for å skru på lyset, mens musikken spiller i alle rom så sier en annen dings i fra når vi må lufte. Ved siden av DLuX jobber Finn fulltid på Taxfree’n på Torp Flyplass. Når han ikke jobber så liker Finn å sette på en god serie eller film med mindre det er en viktig fotballkamp, innspurten på tour de france eller en sjakkturnering han bare må få med seg.

Finn Daniel

  • Instagram
DLuXevent.profil.Lill.jpg
DLuXevent.profil.Finn.jpg
  • Svart Linkedin Ikon
  • Facebook
  • Instagram

Sandra Emilie

Yngstemann i bedriften er datteren Sandra Emilie. Hun er også opprinnelig fra Tønsberg, men flyttet med Lill til Sandefjord.  Hun startet sin eventkarriere som 13 åring da hun reiste ut på forskjellige kjøpesenter i Norge. Hun har jobbet med alt fra ansiktsmaling, ballongutdeling, ballongdekor, bamsemaskin, prinsessefotografering, barnas galleri, maskot og nissesmining. 

Sandra er også glad i fart og spenning og var veldig glad for at vi drev en stund med vannscooterkjøring og utdrikningslag på stranden i Melsomvik.  Hun startet tidlig med ansvar for store bryllup og firmafester, som hovmester, servitør og aktivitør. Sandra Emilie har interesser innenfor grafisk design, film, mote og trening. 

untitled-22.jpg