Kontakt oss

Ønsker du tilbud på en større pakke, eller at vi lager en helt ny aktivitet bare til deg? 

Har du spørsmål eller lurer på noe? Bare ta kontakt.

Her finner du oss

Vi holder til i Sandefjord.

DLuXevent AS, Teksleåsen 35, 3231 Sandefjord

​© 2020 DLuX AS

Denne siden bruker informasjonskapsler. Ved at du fortsetter å bruke dluxevent.no forutsetter vi at du samtykker til dette.

  

Om oss 

DluX Event ble lansert i starten av 2019. Grunderen bak bedriften brenner for kreativ underholdning og god service. Hun heter Lill Merete Nilsen og har jobbet som eventkoordinator i __ år. Hun vet hva hun driver med og legger virkelig sjela si i jobben hun gjør. Etter å ha drevet A EVENT AS i mange år følte hun seg klar for å starte for seg selv. Hun ville satse litt mer på det private markedet noe som har vist seg å være en suksess. 

Finn Daniel Larsen som er mannen hennes har valgt å slenge seg på. Han hjelper til med det grafiske og utvikling av nettside, backoffice og med ballongdekor. 

Etter Lill har drevet DLuX i underkant av ett år ble dattera, Sandra Emilie Nilsen med i familiebedriften og hjelper til med alt ekstra arbeid som utvikling av nettside.

Lill Merete

Lill er en energisk og lidenskapelig dame med godt humør som hun liker å spre rundt seg. Hun er opprinnelig fra Tønsberg, men valgte å flytte til Sandefjord for 6 år siden etter at hun møtte Finn i Las Vegas. Hun er tidligere sydame og designer som kom godt med da hun startet i showbiz. Etter mange år som scenograf og kostymedesigner gikk hun over til eventbransjen. Lill er opptatt av å ta vare på venner og familie rundt seg og er i tillegg et skikkelig arbeidsjern. 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Finn Daniel

Finn er den ekte sandefjordingen i familien da han er født og oppvokst her. Han er en rolig mann som sjarmerte seg inn i livet til Lill. Han er utrolig interessert og flink med tekniske duppedingser som har kommet godt med. Ved siden av DluX jobber Finn i Taxfree på torp flyplass. Når han ikke jobber liker Finn å sette på en god serie eller film med mindre det er en viktig fotballkamp eller tour de france. 

  • Svart Twitter Ikon
  • Facebook
  • Instagram

Sandra Emilie

Yngstemann i bedriften er datteren, Sandra. Hun er også opprinnelig fra Tønsberg, men flyttet med Lill til Sandefjord. Hun jobber i helsevesenet og skal utdanne seg til sykepleier. Hun har jobbet for Lill siden hun var tenåring med diverse eventoppdrag. Alt fra ballongdekor til ansiktsmaling. Sandra har interesser innenfor grafisk design, foto, film, mote og trening. 

  • Svart Twitter Ikon
  • Facebook
  • Instagram